“Είμαι ιδιοκτήτης ενός Fassi”: πίσω από τη δήλωση αυτή κρύβεται ένας κόσμος αξιών και σιγουριάς. Διότι η επιλογή ενός γερανού της Fassi είναι μια επιλογή για την οποία θα πρέπει κανείς να είναι υπερήφανος, μια επιλογή που προκαλεί άμεσα τη θέληση να δουλέψει κανείς με τους καλυτέρους γερανούς στον κόσμο. Πράγματι, κάθε γερανός της Fassi περικλείει το σύνολο της επαγγελματικής δέσμευσης μιας εταιρείας που έχει μακρά ιστορία και που οδεύει συνεχώς προς το μέλλον.

Κάθε γερανός της Fassi περιέχει τόσο πάθος όσο και τεχνολογία. Την πείρα εκείνων που αποφάσισαν να κατασκευάζουν υδραυλικούς γερανούς μόνο.

Η συγκέντρωση όλων των πόρων της και όλης της ενέργειας της σε υδραυλικούς γερανούς επέτρεψε ανέκαθεν στην εταιρεία να βρίσκεται στις πρώτες γραμμές, από την έρευνα σχεδιασμού στην καινοτόμο εφαρμογή τεχνικο-δομικών λύσεων που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία κάθε μοντέλου. Για το λόγο αυτό, η επιχειρηματική “αποστολή” της Fassi συνεχίζει να έχει χειροπιαστή αξία για όλους τους χρήστες που είναι ιδιοκτήτες ενός Fassi: γερανοί που δεν συμβιβάζονται.